Monsjeu de Boules

Jeu de boules clinics

Veni Vini Vici

L’offre
Ma petite amie ‘Veni Vini Vici’ kan meerdere mogelijkheden en arrangementen bieden voor groepen van 50 tot 150 personen. Een aanbod van Bar-a-vin (selectie van 4 wijnen), thé glacé, vermouth (versterkte wijn gearomatiseerd met kruiden) en een fromage-buffet. Très bien!

BAR-A-VIN
Een selectie van 4 wijnen (wit, rosé, rood) met de smaken gevisualiseerd. Speciaal ontwikkeld voor evenementen en activiteiten met een spontanere en informelere setting, maar met meer smaakbeleving. Een slokje of een glas, van 1 wijn of alle wijnen, de keuze is aan de gast: ongedwongen, maar ook gelegenheid voor de levensgenieters die meer willen weten! Non-alcoholisch? Eigengemaakte Iced Teas, de Thé Glacées, worden als alternatief geserveerd.

THÉ GLACÉ 
Ofwel Iced Teas, maar dan natuurlijk met een Frans-Provencaalse touch! Een verfrissend en non-alcoholische toevoeging met dezelfde “joie de vivre”-beleving! De basis is eigengemaakt biologisch thee-concentraat, aangevuld met vers garnituur en eigengemaakte siroop, naar wens geserveerd met plat of bruiswater. Er worden 2 smaken aangeboden, van groen kruidig tot fris fruitig.

VERMUTERIE (aanvullend)
Opkomend! Vermouth, een Apéritif Classique met een botanische beleving. Immers, Vermouth is een versterkte wijn gearomatiseerd met botanicals (kruiden). Delicate kruidige smaken, klassiek geserveerd met ijs, citroen en/of sinaasappel. Met uiteraard meer uitleg over Vermouth voor wie wilt!

VERMUTERIE DE LUXE (in plaats van Bar-a-Vin)
De Vermuterie kan ook geboekt worden in plaats de Bar-a-Vin. Denk dan niet alleen aan het klassieke aperitief, we gaan een stapje verder: 4 soorten Vermouth (wit en rood, droog en zoet): met ijs, met tonic (HET alternatief voor een Gin&tonic!) of met bubbels (prosecco of bruiswater), afgemaakt met citrus of ander garnituur. Met natuurlijk de Thé Glacées als non-alcoholisch alternatief.

BUFFET DE FROMAGE (optioneel)
Afgestemd op de dranken kunnen er kazen verzorgd worden, een Buffet de Fromage. Bourgondisch en eenzelfde ongedwongen presentatie: een selectie van 4 soorten kaas, grote stukken waar zelf van gepakt kan worden, geserveerd met Pain de Campagne en confitures!