Monsjeu de Boules

Jeu de boules clinics

Vive le Vin

L’offre
De chèrs amis van ’Vive le vin’ brengen overal sfeer met hun Citroën bus très fantastique. Ze schenken niet alleen vin, maar ook warme dranken, fris en bier. Bovendien maken ze de lekkerste hapjes. Wat dacht je van fondue au fromage in een puntzak!

Vive le Vin
Nadat Folkert-Jan Duynstee een wereldreis had gemaakt, is hij zijn droom achterna gegaan. Tijdens zijn reis in Australië bezocht hij veel verschillende wijnhuizen en na de reis werd het duidelijk: hij wilde een wijnbar beginnen. Avontuur zit in Folkert namelijk in z’n bloed en erop uit trekken spreekt hem enorm aan. Tijdens zijn reis heeft hij de beste en lekkerste wijnen van verschillende lokale wijnimporteurs en wijnhuizen geselecteerd en daarmee was Vive le Vin, de mobiele wijnbar, geboren.

De mobiele wijnbus Vive le Vin is een Citroen HY Currus uit 1964. Er zijn maar drie modellen van dit type gemaakt en dit is de laatst rijdende. De bus was voorheen een pick-up uitvoering die werd gebruikt als bloemenwagen tijdens bijzondere evenementen in Parijs. Zo was de bus aanwezig tijdens de begrafenis van de Franse zangeres Dalida, bekend van de tune bij de Tour de France. Nadat de voorzitter van de Franse HY Club de bus overnam in de jaren negentig heeft de bus zeventien jaar stil gestaan in een loods in het Franse Bourgogne. In dit bekende wijngebied heeft de bus gewacht op zijn nieuwe bestemming..

Waar staat Vive le Vin voor?

Vive le Vin heeft oog voor detail, in afwerking en productkeuze. Door Rollende Keukens Amsterdam uitgeroepen tot de Top 3 van het evenement. Mensen een bijzondere ervaring meegeven is onze belangrijkste drijfveer.

L’assortiment
Naast een fijne collectie aan heerlijke wijnen, bieden Vive le Vin meer lekkernijen aan. Dit zijn:

  • Biologische sapjes,
  • Bier op fles,
  • Lekkere koffie,
  • Bijpassende hapjes